Ohlasy a postřehy ostatních


napsali na o nás: RC Cars 06/2015



Ohlasy, názory, postřehy a poděkování z fóra RC4x4.cz

LordMerlin:
Chtěl bych poděkovat komaarovi za dnešní povedenou akci. Počasí vyšlo skvěle a náš MerlinTeam projel celou trasu bez jediné závady. Jsem zvědav na výsledky :-)


Martin110:
Díky za parádní akci, technika přečkala bez úhony, najezdili jsme 10,7 km :-) , jsem zvědav, jak to dopadne...


Ruza:
JJ super akce,jen skoda ze jsem nedojel,priste se tem louzickam musim nejak vyhnout,ale tahle byla faaakt necekana :D


Pleskanec:
Díky Komaare za super akci, krásně strávený nedělní den. Technika vydržela bez problémů, čas jsme snad měli dobrý, tak jsem zvědavý, jak jsme celkově dopadli s naším Merlin Teamem.


swab:
Komáre taky díky za to že se do toho každej rok pouštíš zase sme si pěkně zajezdily a počasí bylo super ;-)
jedna historka z natáčení: po 8 CP sme potkaly pana fotografa... prohodily sme pár slov kde by moh ulovit zajímavé fotky a kde by bylo nějaký vyprošťování ;-) ..... jen co odešel našly sme CP9 kde sem se při snaze dostat co nejblíž převrátil načeš Merlin převrátil sebe když mě zkoušel obrátit a tak musel zasáhnout Petr a nejdřív převrátit Merlinovu cihlu a pak stáhnout z kopce mě aby mě mohl otočit Merlin :-D


K-team:
Moc jsme si to uzili. Nasli jsme cestou i 3 poklady. Diky pomoci od teamu Černý Most jsme na auto museli sahnout jen 2x.


Mattes:
Cuuusik.....děkujem moooc za super akci,byla zase supeeeer. Příští rok dorazíme zase :-)) sice jsme meli letos tým za všechny prachy,ae i tak to byla pecka :-) regl se letos neutopil a krasne sme si letos poradne zajezdili v potoce,zatahalo se....proste pohoda :-)


sistri:
Tak za mě super sice jsme se trochu postrácely a museli volat Komárovi, Komáre díky, že jsi nás nasměroval zpátky.
Taky mě praskla poloosa tak jsem půlku jel jen na tři kola a pak povolil kardan, ale to jsme byly zrovna zablouděný tak jsem chvíli jel po asfaltce s náhonem na jedno kolo.
Ale i tak jsme si to užily a příště jedem zas
PS: Ujely jsme asi 25-30km :x


zax:
Komáre díky za moc hezkou neděli.


korkoran:
Díky za super akci. Sice jsme byli jen jako diváci, šli jsme společně s K-Team.


1975stefi:
Zdravím,
děkuji celému týmu č.13, že nás vzal do party. Parádní pojezdění a super lidi. Na všech autech se něco muselo opravit, ale i přes profesionální servisní tým se dvě auta již nerozjela :-p (alespoň bylo více času učit mladé jezdit a hledat v mapě - za to velké díky). Trať dlouhou 6,5 km ujet za 8 hodin je známka požitkářství z jízdy.


MartinG:
Komáre díky za super akci a krásně prožitou neděli


Martin110 :
Účastnili jsme se poprvé, víceméně vyzkoušet takovou akci... a líbilo se, takže se určitě uvidíme i příště :-) Jen jsme to pojali asi více jako projížďku, než závod. Díky Petrovi za parádní přípravu, obzvlášť CP kolem 11, pokud si dobře pamatuji, tam jak byly ty krátery, to byla nádhera, projeli jsme je skoro všechny... Neznalost průběhu akce způsobila, že jsme si nakonec nekoupili ty lékárničky, tak třeba někdy příště.
Díky, Tachováci


DJBulwa:
za P.R.E.A.T.T. díky za krásný den, byla to naše premiéra, ale natolik nás to chytlo, že se příště určitě uvidíme. Třeba budou i diplomy? :)